Inloggen

Kandidaten vertellen

Op deze pagina laten wij kandidaten aan het woord die bemiddeld zijn door Aeres Agree naar een passende baan. Zij delen hun ervaringen over het bemiddelingsproces en vertellen over de baan die zij via Aeres Agree gevonden hebben.

Werner van Sprang

‘Wees eerlijk en kritisch over jezelf’

Kwaliteit en logistiek. Dat zijn kernwoorden voor Werner van Sprang (29), supply chain manager bij Marginpar, kweker van snijbloemen. Vanaf de oogst in Afrika tot aan binnenkomst in Aalsmeer is hij betrokken bij de kwaliteit van de bloemen. Als er stroomuitval is in Ethiopië
Lees meer

Mark Schermer

‘Andere culturen vergroten je blikveld’.

Twee dagen per week zit Mark Schermer (42) in Duitsland; twee dagen in Enkhuizen, en geregeld komt hij voor zijn nieuwe job in de VS, Scandinavië en Zuid-Europa. Aan diversiteit geen gebrek, als Head of Marketing Europe bij het internationale bedrijf Syngenta
Lees meer

Josien Dikken

‘Veel kennis en gedrevenheid bij Exlan’

De melkveehouderij kent weinig geheimen voor Josien Dikken (24). Geboren en getogen op het veehouderijbedrijf van haar ouders is ze sinds jaar en dag nauw betrokken bij de sector. De keuze voor een baan binnen deze sector stond hierdoor al vroeg vast.
Lees meer

Patrick Vonk

,,Als je een team bent, haal je het beste in elkaar naar boven.”

De bakkerswereld kent geen geheimen voor Patrick Vonk (34) uit het Brabantse Sint Anthonis. Hij groeide er in op en schoolde zich tot All round Brood en Banketbakker en Manager Bakkersbedrijf aan de Vakschool Wageningen.
Lees meer

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR