Inloggen

Ik ben werkgever

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als werkgever in de agrofoodsector zijn uw werknemers uw grootste kapitaal. Daarom wilt u de beste professionals binnenhalen én aan uw bedrijf blijven binden. Aeres Agree helpt u daar graag bij. Of het nou gaat om werving en selectie, uitzenden of detacheren: wij zijn de strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen het groene domein.

Duurzame inzetbaarheid

Aeres Agree is meer dan een arbeidsbemiddelaar. Wij zijn regisseur van arbeid. We zien de arbeidsmarkt niet als een gegeven, maar geloven in de maakbaarheid van de markt en spelen daar graag een rol in. Wij zijn de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhousepartner bij de hogescholen direct contact te hebben met nieuw talent. Dit talent bemiddelen wij, coachen wij en helpen wij om zich verder te ontwikkelen. Met als doel duurzame inzetbaarheid.

Aeres Agree bemiddelt al meer dan 20 jaar startende en werkervaren toptalenten aan bedrijven en organisaties in de sectoren Agribusiness (Tuinbouw), Food en Groene Ruimte & Milieu. Wij ondersteunen deze talenten in hun ontwikkeling, zodat ze blijven groeien en duurzaam inzetbaar blijven.

U kunt bij Aeres Agree terecht voor de volgende diensten:

Werving & Selectie

Bij werving & selectie plaatst u uw vacature bij Aeres Agree, de door ons geworven kandidaat komt direct bij u in dienst. Dit kan op no-cure-no-pay basis of op basis van exclusiviteit. Aeres Agree ontvangt een W&S fee op basis van de geleverde dienst.

Uitzenden

Uitzenden met uitzendbeding biedt optimale flexibiliteit. Alleen de gewerkte uren worden gefactureerd. Het uitzendbeding houdt in dat zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht de plaatsing per direct kunnen beëindigen, zonder dat er sprake is van een opzegtermijn of loondoorbetaling. Uitzenden kan ingezet worden voor tijdelijke projecten, vervanging bij ziekte, maar ook voorafgaand aan een dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

Detacheren

Bij detacheren biedt Aeres Agree de kandidaat een overeenkomst voor bepaalde tijd, bij opzegging is sprake van een opzegtermijn. Hiermee bieden we nog steeds flexibiliteit, maar met meer zekerheid. Detacheren wordt veelal ingezet bij tijdelijke projecten.
Over bovenstaande diensten kunt u contact opnemen met één van onze consultants, zij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR