Inloggen

Diensten

De diensten van Aeres Agree

Aeres Agree bemiddelt al meer dan 20 jaar startende en werkervaren toptalenten aan bedrijven en organisaties in de sectoren Agribusiness (Tuinbouw), Food en Groene Ruimte & Milieu. Wij ondersteunen deze talenten in hun ontwikkeling, zodat ze blijven groeien en duurzaam inzetbaar blijven.

U kunt bij Aeres Agree terecht voor de volgende diensten:

Werving & Selectie

Bij werving & selectie plaatst u uw vacature bij Aeres Agree, de door ons geworven kandidaat komt direct bij u in dienst. Dit kan op no-cure-no-pay basis of op basis van exclusiviteit. Aeres Agree ontvangt een W&S fee op basis van de geleverde dienst.

Uitzenden

Uitzenden met uitzendbeding biedt optimale flexibiliteit. Alleen de gewerkte uren worden gefactureerd. Het uitzendbeding houdt in dat zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht de plaatsing per direct kunnen beëindigen, zonder dat er sprake is van een opzegtermijn of loondoorbetaling. Uitzenden kan ingezet worden voor tijdelijke projecten, vervanging bij ziekte, maar ook voorafgaand aan een dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

Detacheren

Bij detacheren biedt Aeres Agree de kandidaat een overeenkomst voor bepaalde tijd, bij opzegging is sprake van een opzegtermijn. Hiermee bieden we nog steeds flexibiliteit, maar met meer zekerheid. Detacheren wordt veelal ingezet bij tijdelijke projecten.

Over bovenstaande diensten kunt u contact opnemen met één van onze consultants, zij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR