Inloggen

Talententest

Ontdek wie je bent en waar jouw talenten liggen.

Om een goed beeld te krijgen van kandidaten maakt Aeres Agree (in overleg) gebruik van “The Bridge Personality Test”. Deze test is een betrouwbare en valide test voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van medewerkers. De test meet persoonlijkheid in 34 persoonlijkheidsdimensies en gedragsvoorkeuren in 16 Jung Types.

The Bridge personality test

Aeres Agree maakt gebruik van The Bridge Personality (persoonlijkheidstest). Dit is een betrouwbare en valide test, waarmee je meer inzicht krijgt in je persoonlijkheid, je competenties en in welke omgeving je goed of juist minder goed functioneert. The Bridge is gebaseerd op zowel de Big Five als de 16 Jung types en meet het potentieel op de acht meest gebruikte competenties in het bedrijfsleven.

The Bridge Ability Suite

Naast The Bridge Personality maakt Aeres Agree ook gebruik van The Bridge Ability Suite (capaciteitentest). De test wordt vooral ingezet voor selectie en/of ontwikkeling van werknemers. The Bridge Ability Suite bestaat uit drie capaciteitentesten; een test die abstracte capaciteiten meet, een test die numerieke capaciteiten meet en een test die verbale capaciteiten meet.

Al onze consultants zijn opgeleid om de testen af te nemen, de rapportages te interpreteren en te bespreken. Ben je niet bij ons in procedure maar heb je wel interesse in The Bridge? Schrijf je dan in bij Aeres Agree en geef aan dat je voor de test in aanmerking wilt komen. Wij nemen dan contact met je op. Ben je al ingeschreven? Neem dan contact op met één van onze consultants.

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR