Inloggen

Ons verhaal

Het is onze missie om als strategisch gesprekspartner binnen het groene domein professionals te verbinden aan opdrachtgevers in de sectoren Food, Agribusiness en Groene Ruimte & Milieu.

Aeres Agree is dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector. Of het nu gaat om schoolverlaters of werkervaren professionals.

Wij bieden uitgebreide dienstverlening middels werving en selectie, uitzenden of detacheren. Met onze diensten zorgen we ervoor dat werkgevers flexibel kunnen bewegen in de markt en altijd de juiste capaciteit en kennis in huis hebben.

Specialist in het groene domein

Aeres Agree heeft een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis in het groene domein. Onze consultants komen uit de sector. Daardoor weten wij vakmanschap en talent te onderscheiden en te binden aan onze opdrachtgevers.

Samenwerking met agrarische hogescholen

Wij zijn de schakel tussen onderwijs en arbeidsmarkt door als inhousepartner bij de hogescholen als eerste toegang te hebben tot talent. Wij verbinden talent aan werkgevers in onze rol als bemiddelaar. Bovendien bieden wij samen met onze partners coachingtrajecten aan om professionals verder te ontwikkelen. Wij streven naar langdurige relaties met zowel onze professionals als onze opdrachtgevers.

Onze achtergrond

Aeres Agree was voorheen Agrojobs.

We maken als Aeres Agree onderdeel uit van Aeres, een groene kennisinstelling met onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten als kerntaken. Aeres laat talent groeien voor de wereld van morgen.

Aeres Agree biedt arbeidsbemiddeling aan in de sectoren waarin de agrarische hogescholen actief zijn: Food, Agribusiness, Groene Ruimte en Milieu. Dit doen we al bijna 25 jaar.

Aeres Hogeschool Dronten is een belangrijke bron van talent. Maar we werken ook samen met de andere agrarische hogescholen in Nederland en met de Wageningen Universiteit. Onze vestigingen bevinden zich in of vlakbij de agrarische hogescholen en de Wageningen Universiteit.

Yvonne de Jong, directeur:

 “Talenten aan een passende baan helpen in de sector, dat is waar wij voor staan. Duurzame inzetbaarheid is een actueel thema. Wij vinden het belangrijk dat we onze professionals de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen, ook tijdens het werk. Wij willen bijdragen aan het vinden, binden en boeien van talenten voor de sector. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers snel van vakspecialisten voorzien en bieden bovendien flexibiliteit.”

Aeres Agree heeft een partnership met alle agrarische hogescholen en de WUR