Even voorstellen!

Door: L Rijswijk 28-11-2019

Categorieën
:
Algemeen,

Afgelopen periode zijn er bij Aeres Agree nieuwe medewerkers gestart! Wij stellen ze graag even voor!

Marilyn Bartelen - Junior Consultant Agribusiness

"Mijn naam is Marilyn Bartelen, ik ben 25 jaar en woon in Dronten. Vanuit thuis ben ik opgegroeid op een akkerbouwbedrijf. Nu ik afgestudeerd ben aan de opleiding Tuin en Akkerbouw op Aeres Hogeschool ben ik net gestart aan een nieuwe uitdaging, junior consultant bij Aeres Agree. Ben je als startende nog zoekende naar de juiste functie die bij jouw achtergrond en ambitie past, neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek via 06-15078344 of m.bartelen@aeres.nl!" Welkom Marilyn!

Alies Haage - Senior Consultant Agribusiness

"Ik ben Alies Haange, opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Biddinghuizen. Na mijn studie Agrarische Bedrijfskunde ben ik gestart in de uitzendbranche. Na een aantal jaren ben ik van de overgestapt naar de financiële sector, waar ik verschillende functies heb gehad. De agribusiness bleef trekken, daarom ben ik vanaf 2012 in deze mooie sector gaan werken. Sinds 1 oktober werk ik met veel plezier als Senior Consultant bij Aeres Agree waar ik van toegevoegde waarde kan zijn voor zowel de opdrachtgevers als de professional in de agribusiness. Ben je op zoek naar een passende functie óf heb je een vacature in de agribusiness, neem dan gerust contact met mij op." Welkom Alies!

Noëlla van der Meer - Recruiter Food 

"Ik ben Noëlla van der Meer, 24 jaar en woonachtig in Wageningen. Sinds augustus afgestudeerd in de richting van levensmiddelentechnologie, gevolgd aan de WUR. Na mijn studies zocht ik een baan waarin ik zowel verbonden ben met de technische kant, maar ook in contact kan zijn met mensen. Zo kwam ik in aanraking met Aeres Agree voor een intake gesprek, waar er echt geluisterd en mee gedacht werd. Dit bleek zo’n goede match met het bedrijf te zijn, dat binnen een week geregeld was dat ik bij Aeres Agree zelf aan de slag kon." Welkom Noëlla! 

Petra Hagedoorn

"Ik ben Petra Hagedoorn, getrouwd, 3 kinderen en woonachtig in Kampen. Na mijn studies Personeel en Organisatie en Sociaal, Culturele Wetenschappen gestart in de uitzendbranche en daar inmiddels al 14 jaar in werkzaam. De functies waarin ik heb gewerkt zijn intercedent, corporate recruiter, backoffice manager en inmiddels gestart als procescoördinator. Ik ga me bezig houden met de processen van Aeres Agree en begin met de WAB en de nieuwe CAO voor uitzendkrachten." Wekom Petra!